Take Your Seat – Mediteren voor managers

Het Take Your Seat traject is gebaseerd op de krachtige Mondo Zen methode. Tijdens het traject leer je:

  • Dat je beschikt over een dieper (harts)bewustzijn dat altijd beschikbaar is voor jou en van waaruit je altijd kunt handelen. Hierdoor kun je betere beslissingen nemen en zal je merken dat je je veel minder druk hoeft te maken over “problemen” dan je nu misschien doet.
  • Dat je anders om kunt gaan met de situaties waardoor je nu boos wordt of waardoor je je schaamt of waardoor je afhaakt.
  • Hoe je effectief kunt mediteren.

Het resultaat van het traject is meer rust en meer emotioneel evenwicht (minder snel opwinden/uit het lood geslagen worden). Belangrijker nog, je ontdekt dat je kunt leven vanuit een heldere geest en met een open hart (compassie).

De Mondo Zen methode bestaat uit 10 bijna mysterieuze vragen (“koans” in Zen-termen) die je je diepere (harts)bewustzijn laten ervaren en die je bewust maken van de kwaliteiten die je in deze staat van zijn hebt. Daarnaast zijn er 3 koans die je helpen om in lastige situaties vanuit dit bewustzijn te reageren in plaats van met (geconditioneerde) boosheid, schaamte of onverschilligheid.

Het traject vindt individueel of met twee personen plaats, zodat je optimale aandacht kunt krijgen en daardoor de beste ervaring zult hebben. Een traject bestaat uit 3 sessies van elk anderhalf uur. Een traject kost € 450,- ex BTW.

Trackbacks

Laat wat van je horen

*