Samenwerking

Adelante Coaching & Advies bestaat uit Heleen Kuiper, maar dat wil niet zeggen dat ik alles alleen doe. Ik werk graag samen met anderen.

Photo-14-09-14-13-56-12-1Voor visie-ontwikkeling werk ik samen met Jaap den Dulk. Jaap is gecertificeerd in LEGO® SERIOUS PLAY®. Dat wil zeggen: Bouwen met Lego in een zakelijke context. Je beantwoordt vragen door met Legosteentjes bouwwerken te maken en hierover te praten met elkaar. Het effect is dat je moeiteloos meer van je intelligentie gebruikt, dat je niet alleen aan het denken bent maar ook aan het doen. Het is een vloeiend spel tussen je hersenen en je handen. Hierdoor ontstaan er andere processen en vernieuwende gesprekken in het team. Er ontstaat flow aan tafel, frisse inzichten in de praktijk en een doorbraak in het denken. Nodig ons uit om het een keer te ervaren!

 

toon

Toon Franken is net als ik organisatieadviseur, trainer en coach. We hebben een gemeenschappelijke  opleiding bij Venwoude, staan beiden voor meer bewustzijn en bezieling in organisaties en hebben een gedeeld denkkader waaruit we werken.  Toon  heeft veel ervaring in faciliteren van veranderprocessen en verzorgen van leiderschapsdagen. Sinds 2006 tot 2016 was hij senior trainer en partner bij Nieuwe Dimensies, sinds kort werkt hij vanuit Next level organiseren.  Hij brengt  je steeds terug naar de kern, fris kijken naar de uitdagingen waar je team voor staat en het uitproberen van nieuwe vormen van organiseren, houding en gedrag. Met een scherpe blik, ruimte scheppend en met humor.

Samen met Toon organiseer ik het Lab Het Nieuwe Organiseren, waarin we onderzoeken wat ‘teal organiseren’ kan betekenen.

 

coexistenceMichel Lindner van Coexistence is acrobaat. Acrobatiek is heel bruikbaar om mensen aan den lijve te laten ondervinden hoe de samenwerking ervoor staat.
Het wordt meteen voelbaar of je op elkaar durft te vertrouwen en hoe je van elkaar afhankelijk bent, om maar eens wat te noemen. Mooie ervaringen om daarna door te vertalen naar de samenwerking in real life.