+31(0)6 21 277 130 info@adelante-advies.nl

Samenwerking

Adelante Coaching & Advies werkt geregeld samen met:


Jaap den Dulk

Voor vragen rondom visie-ontwikkeling werkt Adelante Coaching & Advies graag samen met Jaap den Dulk. Jaap is gecertificeerd in LEGO® SERIOUS PLAY®. Dat wil zeggen: Bouwen met Lego in een zakelijke context. Je beantwoordt vragen door met Legosteentjes bouwwerken te maken en hierover te praten met elkaar. Het effect is dat je moeiteloos meer van je intelligentie gebruikt, dat je niet alleen aan het denken bent maar ook aan het doen. Het is een vloeiend spel tussen je hersenen en je handen. Hierdoor ontstaan er andere processen en vernieuwende gesprekken in het team. Er ontstaat flow aan tafel, frisse inzichten in de praktijk en een doorbraak in het denken. Nodig ons uit om het een keer te ervaren!

Linkedin


Toon Franken

Toon en ik werken samen onder de naam Integrale Zelfsturing. We organiseren de Leergang Integrale Zelfsturing, geven Masterclasses en begeleiden transitietrajecten. Toon is een ervaren trainer en organisatieontwikkelaar. Sinds 2003 is hij consultant/trainer in verandertrajecten. Hij is opgeleid in integraal leiderschap bij o.a. de Venwoude Levensschool (2003-2013), in Theory U bij het MIT en in spiral dynamics en Barrett Values Centre. Hij was van 2007 tot 2014 hoofdtrainer van het programma Nieuwe Dimensies in Leiderschap en de TrainersAcademy van Nieuwe Dimensies. Hij heeft bij diverse organisaties omvangrijke verandertrajecten begeleidt en is vaste adviseur van diverse management teams.

Ik houd ervan mensen en organisaties uit te dagen om de echte wezenlijke zaken aan te pakken.  Terug naar de bedoeling. Ik ben tien jaar mede-eigenaar geweest van een organisatieadviesbureau, gericht op versterking van bezieling en performance. Sinds 2015 heb ik me toegelegd op nieuw organiseren, het toekomstbestendig maken van organisaties.

Linkedin


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in om elke twee weken nieuwe artikelen te ontvangen over 'anders organiseren'
INSCHRIJVEN
close-link

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op Accepteer cookies te klikken.